2024: 2e Editie 22 Juni 2024 

Na het overweldigende succes van de eerste editie van de Brechtse retrokoers Den Doortrapper, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we terug zijn met een minstens even geweldige tweede editie! Op zaterdag 22 juni 2024, nodigen we je uit om opnieuw deel te nemen aan dit unieke evenement dat de gloriejaren van het wielrennen viert.

Fietsclub 'WTC Den Trapas' staat klaar om je opnieuw mee te nemen op een reis door de tijd, waarbij we de charme van het retro wielrennen omarmen. Dit jaar belooft de Brechtse retrokoers wederom een meeslepende ervaring te worden, met een uitdagend parcours dat je terugbrengt naar de dagen van weleer.

Dus, als je een gepassioneerde fietser bent die de geest van de retrokoers wil omarmen, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen! Of je nu snelle benen hebt of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en vertier, er is voor elk wat wils op de Brechtse retrokoers.

Naast de koers zelf, hebben we dit jaar een speciale traktatie voor alle sportliefhebbers: de voetbalmatch België – Roemenië (2e groepsmatch van het Europees Kampioenschap) wordt live uitgezonden op groot scherm! Dus zelfs als je niet op de fiets stapt, kun je nog steeds genieten van de opwinding van het sportevenement terwijl je samen bent met vrienden en medefans.

En natuurlijk eindigt de dag niet met de koers alleen. Sluit je aan bij ons voor de Retro Afterparty met DJ Voeze en DJ Stig, waar je kunt dansen op de beste hits (van de jaren '60 tot nu) en herinneringen kunt ophalen met nieuwe en oude vrienden.

Dus trek je beste retro outfit aan, haal je stalen ros van stal en maak je klaar voor een dag vol plezier, avontuur en nostalgie. Schrijf je vandaag nog in voor de Brechtse retrokoers Den Doortrapper en beleef samen met ons een onvergetelijke dag vol wielergeschiedenis. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 22 juni voor een dag vol plezier en vertier!

Nota: Hoewel we alle wielrenners verwelkomen, willen we benadrukken dat de Brechtse retrokoers exclusief is voor renners zonder vergunning. We willen de authenticiteit van de retrokoers behouden en daarom vragen we vriendelijk aan vergunninghouders om niet deel te nemen.

14u00 Deze dag zal Den doortrapper geopende zijn vanaf 14u00

17u00 - Start Jeugdkoers  ( Geboortejaar 2015 en jonger ( Gratis )) 

18u00 -  Start Retrokoers  ( Geboortedatum 22 juni 2006 en ouder ( €8/€12 ))

21u00 - Voetbalmatch BELGIE - ROEMENIË op groot scherm 

Vanaf 22:45 : Retro Afterparty met DJ VOEZE en DJ Stig

Of je nu een fervente danser bent of gewoon wilt genieten van de gezelligheid en de unieke sfeer, de afterparty van de Brechtse retrokoers Den Doortrapper biedt voor elk wat wils. Dus trek je dansschoenen aan, zet je zorgen opzij en dans de avond weg op de nostalgische deuntjes van DJ Voeze.

Mis de afterparty van de Brechtse retrokoers Den Doortrapper niet! Het wordt een avond om te koesteren, vol plezier, muziek en gezelligheid in een authentieke retro-omgeving. We zien je graag op zaterdag 24 juni om samen met ons te feesten op de afterparty van het jaar!

www.retrokoers.nl  

SPONSORS